Naar boven

Dresses

De Blue Rebel dresses zijn zo populair dat we al ver voor de zomer appjes krijgen wanneer ze weer in de winkel liggen. Dat snappen we eigenlijk wel. Want nergens is de combi stoer en meisjes zo duidelijk als bij de Blue Rebel jurkjes. 

Welke wij denken dat het eerste uitverkocht is? De Blue Rebel jurk Chambray, omdat deze denim jurk gemaakt is van die heerlijke chambraystof en dan ook nog die sporty sidestripe heeft. Dus ladiezzz, rennen naar jouw favoriete winkel!

Blue Rebel jurkjes zo populair?

Ben jij ook zo dol op die Blue Rebel dresses? We horen het zo vaak. Het komt -denken wij- door de combinatie van echte girlie dingen zoals de mooie mouwtjes, hartjes en de metallic versieringen en dan aan de andere kant de stoere rechte vorm, de sporty details zoals de strepen en de mooie stoere kleuren. Is dat het ook voor jou?

Blue Rebel dress White combineren met Blue Rebel jacket Groupy

Blue Rebel jurkje white met de blauw witte streep is een topcombinatie met de Groupy, ons favoriete Blue Rebel jacket. De Groupy is van onze Blue Rebel Red Label collectie en dat betekent dat dit jack het hele jaar door verkrijgbaar is. Het jurkje niet dus wees er snel bij!

Blue Rebel dresses koop je BIJ JE FAVORIETE WINKEL

Je past en koopt jouw Blue Rebel favorieten bij de dichtstbijzijnde Blue Rebel winkel. Geen winkel in jouw buurt? Bestel dan hier in de Blue Rebel webshop. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan kun je hem morgen al thuis passen. Zit ie niet goed? Dan stuur je hem eenvoudig en gratis weer terug.