Naar boven

Jeans

De Blue Rebel Copal en Blue Rebel Castle ultra skinny jeans in de vier leukste wassingen bestel je het hele jaar door. Met een heerlijke fit die aan alle kanten met je meestretcht. Naar de bioscoop met je BFF, skateboardend, terwijl je huiswerk maakt of de nieuwste glijbaan in de speeltuin uitprobeert. Je jeans gaat overal waar jij gaat. 

Elk seizoen voegen we daar de Blue Rebel seasonals aan toe. Jeans die helemaal passen bij de leukste kleuren van het moment. 

BLUE REBEL JEANS VOOR DE STOERSTE BETTIEs

Kies je de lekkerste skinny of ultra skinny jeans van dit moment of ga je voor jouw favoriete Blue Rebel Red Label ultra skinny jeans? Met de Red Label jeans Blue Rebel Copal en Blue Rebel Castle weet je precies waar je aan toe bent. Ultra skinny fit meisjes jeans die precies meebewegen met alles wat jij doet. Skateboard, klimwand, hangen op het klimrek of gewoon lekker op een bankje met de andere Betties? Jouw comfy en active jeans zitten als gegoten door de stretchy denim stof. 

Red Label Jeans Copal en Castle: never out of stock

Blue Rebel Castle in ultra skinny fit

De Blue Rebel Castle is het hele jaar door verkrijgbaar in de twee all-time favourite colours: Civil Wash en Crea Wash. De Blue Rebel Castle Civil Wash mag je eigenlijk de meest gangbare kleur noemen die de jeanscollectie kent. Mooi intens blauw met op precies de juiste plekken de stoere bleached look. De Blue Rebel Castle Crea Wash is net een tint donkerder dan de Civil waardoor de gele stiksels nog meer opvallen.

Blue Rebel Copal voor als je niet stil kunt zitten

De Blue Rebel Copal is dé jeans voor de echte rebel. De Copal zit als gegoten en beweegt met alles mee. Maar fijner nog; hij kan tegen een stootje. Dus ben jij een skateboardbabe of een klimmuurfan? Jouw Blue Rebel meisjes jeans doet gewoon lekker met je mee. Kies uit de kleuren Lagu Wash of Art Wash. De Blue Rebel Copal Lagu Wash is donker en daardoor ook heel geschikt als je net iets netter voor de dag moet komen. De Blue Rebel Copal Art Wash is lichtblauw met mooie gele stiksels.

De Red Label Collectie is het hele jaar verkrijgbaar

De Red Label Copal en Castle zijn het hele jaar door verkrijgbaar, zowel in jouw favoriete Blue Rebel winkel als in de Blue Rebel webshop. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan kun je je nieuwe jeans morgen al thuis passen. Zit ie niet goed? Dan stuur je hem eenvoudig en gratis weer terug.