Naar boven

Sweaters

Let's talk about the sweater. Want elke eigenwijze, avontuurlijke Bettie wordt toch enthousiast van een sweater met zoveel girlie specials. Het doorkijkje aan de achterkant van de witte sweater. De hartjes op de Honey en Flamingo sweater. 

Blue Rebel sweaters dragen zo lekker door de fijne stof die van binnen zo zacht aanvoelt als een kitten. Nice toch? Wacht niet langer en sprint naar de dichtstbijzijnde Blue Rebel winkel.

Blue Rebel sweaters voor Blue Rebel Betties

Smart, hip, girlie, altijd bezig en met een eigen wil, onze Blue Rebel Bettie. En daar hebben we dan ook de leukste sweaters voor. Blue Rebel Sweater Honey bijvoorbeeld heeft een licht glimmertje in de stof. Al zo leuk met die lichtgele kleur en dan ook nog een beetje shiny. Blue Rebel sweater Flamingo is natuurlijk pretty in pink, maar die sporty tape op de mouw maakt de sweater weer helemaal stoer.

KOOP JE BLUE REBEL sweater BIJ JE FAVORIETE WINKEL

Je past en koopt jouw favoriete sweater bij jouw favoriete Blue Rebel winkel. Geen winkel in jouw buurt? Bestel dan hier in de Blue Rebel webshop. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan kun je hem morgen al thuis passen. Zit ie niet goed? Dan stuur je hem eenvoudig en gratis weer terug.