Naar boven

Jeans

De Blue Rebel Minor en Blue Rebel Tile bestel je het hele jaar door in de 4 populairste wassingen. De Minor is de meeste comfortabele skinny jeans. Of je nu bankhangt, een zwaar proefwerk maakt of je DS of Xbox uittest, de Minor is jouw jeans. De Tile is de perfecte sterke jeans voor die Dude die altijd een bal, step, drone of skateboard bij zich heeft.

Elk seizoen voegen we daar de Blue Rebel seasonals aan toe. Jeans die helemaal passen bij de coolste kleuren van het moment.

BLUE REBEL JEANS BESTEL JE NU ONLINE

Kies je de topper van dit moment of ga je voor jouw favoriete Red Label jeans? Met de Red Label jeans Blue Rebel Tile en Blue Rebel Minor weet je precies waar je aan toe bent. Skinny en super skinny fit jeans die niet alleen lekker zitten, maar je ook elke beweging laten maken die je maar wilt. 

Red Label Jeans Minor en Tile: never out of stock

Blue Rebel Minor in Crea Wash en Civil Wash

De Blue Rebel Minor is de meest comfortabele skinny jeans die je zult vinden. Gemaakt van denim dat stretcht zoals jij wilt dat het stretcht. Blue Rebel Comfy Denim noemen wij dat. DS, Xbox of Switch, sprintje naar de bus, schooldagje, bankhangen, er is niets waarin jouw Minor niet meebeweegt. Kies voor de Blue Rebel Minor Crea Wash als je van een tintje donkerder houdt en toch wilt shinen met opvallende stiksels. Of de Blue Rebel Minor Civil Wash die ook opvallende stiksels heeft, maar net wat lichter is van kleur.

Blue Rebel Tile in Lagu Wash en Art Wash

Ben jij altijd bezig en altijd buiten met je skateboard, bal, step, hoverboard, drone of wat je dan ook maar actief houdt? Dan is de Blue Rebel Tile de perfecte jeans voor jou. Sterke stof, skinny fit, dus beweegt mee met alles wat jij wilt. Een skateramp, streettricks met je voetbal, jouw Blue Rebel jeans kan alles aan. De Blue Rebel Tile Lagu Wash is onze donkerste Red Label jeans. En de Blue Rebel Tile Art Wash heeft een lichtblauwe wassing met bleek- en kreukeffecten. 

De Red Label Collectie is het hele jaar verkrijgbaar

De Red Label Minor en Tile zijn het hele jaar door verkrijgbaar, zowel in jouw favoriete Blue Rebel winkel als in de Blue Rebel webshop. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan kun je hem morgen al thuis passen. Zit ie niet goed? Dan stuur je hem eenvoudig en gratis weer terug.