Naar boven

Sweaters

Kies je voor de donkerblauwe Blue Rebel Sweater Breeze met de rollende R? Of de Blue Rebel Sweater Seafoam die een beetje tussen zeegroen en zeeblauw hangt? Of toch de grijs-witte melange? Een ding hebben ze allemaal gemeen, namelijk die gave grote prints.

En dat is dan ook gelijk de musthave van dit seizoen; de sportstyle heavy geprinte logo die niet groot en opvallend genoeg kan zijn.

Blue Rebel Sweaters voor Blue Rebel Dudes

Blue Rebel Sweaters hebben 1 ding gemeen. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt voor eigenzinnige Dudes. Die jongens die gemaakt zijn om hun stempel te zetten op elke dag. Haar in de gel, eigenwijs koppie, ondeugende ogen en altijd klaar om de wereld te verkennen.

Blue Rebel sweaters vol Blue Rebel details

Check it out. Rib mouwen, dubbele streep op de hoodie, teksten op de mouw of de onderzoom, de fancy koordjes en raglan mouwen. Een raglan mouw is die gave schuine mouwinzet bij sporty sweaters, waardoor er een schuine naad loopt van oksel naar hals. Nieuwsgierig? Kijk maar eens bij de Blue Rebel Sweater Ocean en je ziet het nog beter bij de Blue Rebel Sweater Seafoam.

Blue Rebel kopen bij jouw favoriete winkel

Wil je graag passen en dan beslissen welke sweater jouw nieuwe sweater wordt? Zoek jouw favoriete winkel op de store locator. Online kopen kan ook. Bestel je voor 22.00 uur, dan heb je je aankoop de volgende dag nog in huis. Niet naar wens, dan stuur je het makkelijk en gratis weer terug.