Naar boven

De 4 musthaves van dit voorjaar: van hip naar happening

1. GET YOUR STRIPES NOW

Zwart-wit en blauw-wit gestreept is helemaal hot deze zomer. In tops, shirts en zelfs de mooiste jurkjes, zoals deze gestreepte dress en top uit de Blue Rebel SPOT ON collectie. En voor de Dudes is er het blauw gestreepte t-shirt op een stoere felblauwe short. Witte sneakers, veterboots of slippers eronder. Je voelt de wind direct door je haren waaien. En je hoeft de zee er niet eens voor op te gaan. Wedden dat dit jouw favo zomer outfit wordt?

2. LEKKER DE KAMPIOEN UITHANGEN OP DE BANK

Stoere grote teksten op je shirt of sweater. Logo’s, felle kleuren en natuurlijk lekker gedurfde prints. Wie toch ooit bedacht heeft dat sportswear ook gewoon op school en thuishangdagen kan, is echt een held. Want wat draagt er fijner dan een luie sweater en een lekkere jeans?


 

3. DENIM IS HERE TO STAY

Niet alleen je lekkerste spijkerbroek moet voorin je kast hangen of liggen. Maar het is ook weer tijd voor denim op je rok-, jurk-, blouse- en short-stapel. Hoe meer spijkerstof in je kast, hoe beter je op deze zomer voorbereid bent. Betties moeten in de spijkerjurk en Dudes zijn nergens zonder hun spijkershirt.


 

4. LENTEKRIEBELS

Strikjes, hartjes, rood en wit, totaal niet te soft voor Betties. Sterker nog, ze zijn voor elke echte Betty een musthave dit voorjaar. Je wordt er geen centimeter minder stoer van. Hoe meer hart, hoe meer Betty. Dus go get 'em.