Naar boven

Shop jouw favoriete Red Label jeans

Raak jij ook zo gehecht aan je favoriete jeans? Wij hebben de all time favorites voor je verzameld in de Red Label shop. Deze spijkerbroeken zijn het hele jaar door verkrijgbaar, zowel in jouw favoriete Blue Rebel winkel als in de webshop. Koop ‘m dus waar en wanneer het jou uitkomt!

De Red Label collectie is vernieuwd!

VOOR DUDES | Stoere opvallende Dudes kiezen voor de MINOR spijkerbroek, een comfy demin met een skinny fit. Een echte eyecatcher met opvallende stiksel op de zakken. De jeans zit heerlijk vanwege de stretch stof.

Ben je actief en kun je niet stilzitten? Dan is TILE echt iets voor jou. Deze active demin reageert op al je bewegingen. Door de super skinny fit ook nog über stylish. Check hieronder het filmpje van de TILE.VOOR BETTIES | Ben jij een Betty? Dan is de CASTLE, een comfy demin, echt wat voor jou. Hij staat niet alleen mooi maar hij zit ook heerlijk!

Ga je graag op pad? Kijk dan eens bij de COPAL, een active demin met een perfecte skinny fit. Deze spijkerbroek beweegt overal met je mee!Active & Comfy demin

De Red Label broeken zijn er in 2 type denims.

Like: de comfy demin zit zo lekker! Je wil ‘m niet haast uit wil doen! Denk aan je lievelingsjoggingbroek met de looks van een stoer jeans. Zou jij nog een andere jeans willen?

Like: de active demin beweegt mee, je kunt dus mee voetballen of shoppen! Deze jeans kan tegen een stootje. Een jeans voor een echte rebel.

Welke kies jij?


Shop nu de Red Label collectie in de webshop! Op werkdagen besteld voor 22:00 uur, dan hem je hem de volgende dag al in huis. Niet tevreden? Dan stuur je hem eenvoudig en kosteloos weer terug.