Naar boven

Over Blue Rebel

Blue Rebel is lekker tegendraads

Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van youngsters die hun eigen weg willen gaan. De straatcultuur uit Brooklyn, New York, is verweven in elke jeans. Tegendraads? Ja, een beetje, en dus net zo rebels als degene die Blue Rebel draagt! Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor dudes & betties.

Blue Rebel RED LABEL

In de Red Label collectie hebben we de all time favorites verzameld. Deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, in tijdloze wassingen en fits. De slim- en skinny fit voor de Dudes en de super- en ultra skinny voor de Betties.
De Blue Rebel Red Label collectie is verkrijgbaar bij Blue Rebel verkooppunten.

Blue Rebel SPOT ON

De tops uit de Blue Rebel SPOT ON collectie maken de look van de troublemakers af. Zowel voor Dudes als Betties is er een heel sterk en gevarieerd aanbod in sweats, shirts, tees, longtops en jackets.
De Blue Rebel SPOT ON collectie is verkrijgbaar bij Blue Rebel verkooppunten.

Blue Rebel SEASONALS

De Seasonals collectie verrast je ieder seizoen met nieuwe items.
De Blue Rebel seasonals zijn verkrijgbaar bij Blue Rebel verkooppunten.

Dudes en Betties

Blue Rebel noemt de jongens DUDES. De term DUDE verwijst naar een awesome cool guy. Een die opstandig, stijlvol en vol zelfvertrouwen is. En ja, je kunt wel zeggen dat hij een troublemaker is! Onderschat een DUDE in zijn Blue Rebel jeans niet.

Blue Rebel noemt de meiden BETTIES. De term BETTY verwijst naar een coole chick. Een die aantrekkelijk, modieus en zelfverzekerd is. Betty is meestal een trendsetter in haar Blue Rebel-jeans! Maar pas op... soms is ze er voor in om problemen te maken...