Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Betaalinformatie

Even over het minst leuke gedeelte van je Blue Rebel bestelling: de betaling. Goed om te weten is dat alle prijzen die we tonen uiteraard inclusief 21% BTW zijn. Betalingsgegevens, zoals jouw creditcard of rekeningnummer worden gebruikt om de bestelling te voltooien. Deze data wordt gecodeerd via een beveiligde SSL server en wordt nergens binnen onze servers opgeslagen. Transactiedata wordt daarnaast altijd gecodeerd verzonden, zodat internetcriminelen geen kans hebben.

Je kunt je bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:
  • iDeal
  • Creditcard: Visa, Mastercard
  • Afterpay: achteraf betalen
  • Fashioncheque*
Als je kiest voor Afterpay, dan ontvang je binnen twee weken na je bestelling een betaalverzoek van Afterpay in je mail. Indien je artikelen retour stuurt, dan worden de retourgoederen in mindering van het totaal door jou te betalen bedrag gebracht. Retourneren is overigens helemaal gratis!

*Als je een artikel retourneert en je hebt (een deel) betaald met Fashioncheque, dan krijg je het retourbedrag teruggestort op de Fashioncheque zelf. Bewaar deze dus goed!

Heb je artikelen retour gestuurd, maar krijg je wel een rekening van Afterpay?

Dan hebben de retour en de mail van Afterpay elkaar net gekruist en kan het zijn dat het verkeerde bedrag op de rekening van Afterpay staat. Binnen 1,5 week ontvang je opnieuw een mail van Afterpay met daarin het juiste bedrag. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact opnemen via: webshop@bluerebel.nl.

Worden er betaalkosten gerekend?

Voor iDeal, Creditcard, Afterpay en Fashioncheque worden geen betaalkosten gerekend.

Ik heb een Fashioncheque, hoe werkt dit?

Tijdens het afrekenproces kun je je code invoeren. De actie wordt direct zichtbaar in het betaaloverzicht.