Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

DUDES | WINTER 2019

Dé Blue Rebel Street Style voor street style dudes. Stoere Blue Rebel shirts, shorts, sweaters en jouw favoriete Blue Rebel jeans. Daar kun je mee buiten komen. Vette logo’s, stoere kleuren en die echte Blue Rebel look.

Blue Rebel jeans street style straight from NYC

New York City, de stad van de skyscrapers, skaters, coolste rappers en vetste outfits. De stad voor Dudes die ergens komen. En met de beste street style looks. En die hebben we hier heen gehaald. De beste Blue Rebel jeans en vetste logo shirts. Je weet wel, gewoon die outfits waar jij mee scoort. 

Blue Rebel t-shirts, sweaters, shorts en jeans

Blue Rebel kleedt je helemaal. En geef toe, je favo Blue Rebel jeans combineert toch het beste met een Blue Rebel sweater of Blue Rebel t-shirt. Kleuren die je in je kast niet kunt missen zijn zee blauw en fris groen. Top te combineren met die echte Blue Rebel NYC kleuren donkerblauw en rood. Colourtip voor Dudes: zwart en wit wordt het ook helemaal.

Don't miss out on the Summer 2019 details!

Door die dikke opvallende logo's mis je bijna de extra's; badges van rubber, doodles en krabbels ('wat staan ze allemaal dichtbij om je nieuwe witte Blue Rebel sweater te bekijken'). Natuurlijk die echte vintage Blue Rebel jeansknopen. Dan nog de sporty details die je outfit nóg gaver maken zoals de ribzomen bij deze gave Blue Rebel sweater. Vergeet niet dit overlay-effect van dit gave off white Blue Rebel t-shirt. Zoveel om te checken.

Blue Rebel shorts, not to shabby for real Dudes

De Blue Rebel denim collectie bestaat uit stoere jeans, chino’s en shorts. Cleane chino’s en Blue Rebel shorts in verschillende kleuren blauw zoals de Tahoe Wash en de Stone Wash. Maar ook die gave donkere tint de Antra Wash. En helemaal summerstyle zeegroen, helblauw en het don't give a denim knalrood.

Koop Blue Rebel bij jouw favoriete winkel of webshop

Koop jouw favoriete item van de Blue Rebel zomercollectie in de Blue Rebel webshop of vind een winkel bij jou in de buurt in de store locator.