Naar boven
  • Gratis verzending vanaf €60,-
  • Gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Shorts

Blue Rebel Dudes lopen natuurlijk alleen maar in Blue Rebel shorts. Sporty of casual en in de hipste kleuren.

Voor het potje voetbal de sporty variant van sweatstof. En om de blits te maken de 5 pocket stretch shorts. De Blue Rebel Carpenter is de slim fit en de Blue Rebel Cave de skinny fit. Kies jij maar. Beide stretchy, dus prima voor je beste moves. Feestje of familiebezoekjes? Dan kun je ook nog voor de Blue Rebel Chino gaan, helemaal hip en toch netjes.
Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen

Blue Rebel shorts, de koelste korte jongens jeans

Hot summer days vragen om lekkere shorts. Die je niet tegen houden bij coole avonturen of je hipste moves. Stretch voor Skateboard dudes, sweat voor de sportiefste jongens en short chino's voor de school barbecue of brugpiepersdisco.

Blue Rebel Slim fit jeans jongens short

De ene dude zweert bij skinny, de ander bij regular fit en dan heb je de nog de slim fit dude. En die laatste is aan het goede adres bij de Blue Rebel Carpenter. De Blue Rebel Carpenter is five pocket en heerlijk stretchy. Je kiest je slim fit short uit een van de drie happy summer colours, sand, seafoam en sunset. Die laatste maakt de perfecte combi met Blue Rebel T-shirt Don't give a denim of Blue Rebel Sweater White Melange.

Nothing regular about this Blue Rebel Dude

Maar je draagt je jeans wel graag regular? Die Blue Rebel chino's dragen zo lekker door de lekkere fit en de goede denimstof. En de steekzakken op de voorkant en de rechte zak met knoop op de achterkant maken het helemaal af. Opvallend shinen? Kies dan voor de Blue Rebel Chino Breeze.